ΖΥΜΑΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ μέ ΒΡΩΜΗ … 🙂 !

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. αλεύρι φαγόπυρο … (ή άσπρο αλεύρι)
120 γρ. νιφάδες βρώμης
1 γιαούρτι στραγγιστό …

(200 γρ.)
2 αυγά
150 γρ. φέτα τριμμένη
1 μεγάλη ντομάτα, τριμμένη στή χοντρή πλευρά τού τρίφτη
2 κουταλάκια τού γλυκού ρίγανη
2 κουταλάκια τού γλυκού πιπεριά κόκκινη ή πράσινη αποξηραμμένη .. εγώ έβαλα καί τίς δύο
3 κουταλάκια τού γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι καί πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ρίχνετε όλα τά υλικά σέ ένα μπόλ καί τά ανακατεύετε καλά μέ ένα πιρούνι μέχρι νά γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Στρώνετε λαδόκολλα σέ ένα ταψί καί μέ ένα μεγάλο κουτάλι παίρνετε απ’ τή ζύμη καί τοποθετείτε στό ταψί ζυμαροπιτάκια ανομοιόμορφα, σάν ένα μπιφτέκι.
Ψήνετε στούς 200οC στόν αέρα περίπου 20 λεπτά μέχρι νά ροδίσουν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ … ! ! !

Από τη καταπληκτική σελίδα μαγειρικής Γευστικά Ταξείδια – Delicious Trips πατήστε εδώ και δείτε πολλές υπέροχες συνταγές