Τα Νέα από την Περιφέρεια

Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας / Παρουσίαση βιβλίου

«Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω»

το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα θα παρουσιαστεί στη Βέροια

Οι εκδόσεις Διόπτρα, το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο», ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σας προσκαλούν στην ομιλία του Κώστα Κρομμύδα, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω», την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Έλλης 8, Βέροια)

Για το έργο του «Έρασμου» θα μιλήσει η Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου Ολυμπία Λαζαρίδου. Σύντομο χαιρετισμό θ’ απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργία Φωστηροπούλου.
Με το συγγραφέα θα συνομιλήσει η φιλόλογος – εκπαιδευτικός Δέσποινα Καρυπίδου.
Συμμετέχει φιλικά η Μουσικός και Σοπράνο Ελένη Αναγνώστου

Τη διαδικασία θα συντονίσει ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας – ΜΜΕ του “Έρασμου” και Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Χαλάτσης

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος».

Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του. Το βιβλίο του Ακάκιε βραβεύτηκε το 2021 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς, ενώ το έργο του Ουρανόεσσα το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα-έμπνευση». Όλα τα μυθιστορήματά του βρίσκονταν στην τελική δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου των Public. Παραδίδει μαθήματα συγγραφής (Master Class) και «δημόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά. Έξι βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και κυκλοφορούν μέσω της πλατφόρμας του Amazon. Είναι επίσης απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, Έλλης 8, 59132 Βέροια. http://www.libver.gr